06 28 88 64 73 info@dionnehogen.nl
Selecteer een pagina

Hoe werken de AquariusFrequenties?

Informatievelden

De AquariusFrequenties verbinden ons met je potentieel. Jouw potentieel wat onderdeel uitmaakt van het grote potentieel. Je kunt dat zien als een groot energetisch informatieveld. Een alomvattende bibliotheek met daarin alle informatie vanaf de oerknal opgeslagen. Of zelfs nog meer. Iedere frequentie is verbonden met een specifiek informatieveld met een bepaald thema zoals Nieuwe Aarding of Passie en Oorspronkelijkheid. In principe kan iedereen contact maken met dit immense informatieveld.

Lichtbrug naar informatie

De AquariusFrequenties zijn een lichtbrug naar deze alomvattende bibliotheek en zorgen ervoor dat ook jij verbonden wordt met dit informatieveld en dit kunt gebruiken. Precies zoals het voor jou is bedoeld.

Deze informatie wordt overgebracht via lichtenergie. En deze lichtenergie heeft bepaalde kwaliteiten. Namelijk kleur, intensiteit, frequentie en geometrie. Deze combinatie is een code van informatie.

Hoe werken de frequenties?

Als je een Frequentie gaat gebruiken wordt je automatisch in contact gebracht met het informatieveld wat hoort bij de frequenties. Je lichaam zal op alle niveaus (van fysiek tot energetische en spiritueel) gaan resoneren op deze informatie en je oorspronkelijk aanwezige intelligentie van lichaam en ziel gaan samenwerken om je zelf genezend en organiserend vermogen te activeren. De AquariusFrequenties activeren zo je intuitie en zorgen ervoor dat je steeds gemakkelijker in contact zult zijn met je eigen bronbewustzijn, je potentieel. Waardoor je in liefde in contact met je ware natuur zult zijn en met anderen.

Omdat je afgestemd bent op het grote informatieveld zal je meer en meer gaan meestromen met het leven zelf. Vanuit jezelf als vanzelf.

AquariusFrequenties staan in dienst van ons zielenpad.

Wanneer we ons zielenpad volgen, laten we de natuurlijke werking van het evolutionaire proces in de richting van de hogere trilling in ons voordeel werken. Immers als je doet wat je doet in liefde en afgestemd op het eenheidsveld van informatie stem je jezelf af op een hogere trilling, liefde!
AquariusFrequenties hebben een hele hoge trilling. Toepassen van deze frequenties zullen de lagere frequenties verhogen en het bewustzijn verruimen. En zij helpen de optimale balans volgens de heilige geometrie te verkrijgen en behouden. Op allerlei gebieden.
AquariusFrequenties zorgen voor een versneld loslaten van oude trillingen en verbonden zijn met het bewustzijn van liefde een eenheid. Je merkt dit doordat een proces van loslaten en ontgiften ingang wordt gezet.
Bovendien stelt de wet van trilling dat hogere trillingen lagere trillingen kunnen transformeren terwijl dit niet omgekeerd geldt. Daarom bestaat er in het universum een natuurlijke neiging in de richting van de hogere frequenties. Zuivere Liefde kent een zeer hoge trillingsfrequentie. Eigenlijk is zuivere liefde geen trilling meer, maar stilte, een open ruimte. Verbonden zijn aan het grote informatieveld is dus verbonden zijn aan de bron van liefde en eenheid.

Hoe worden de Frequenties gemaakt?

De Frequenties worden gemaakt door Dionne Hogen.

Sinds 2006 staat zij in contact met het alomvattende potentieel wat zich in de jaren daarna heeft laten horen en voelen als een bron van geordende informatie en energie.

Dionne hoort en voelt de universele energieën uit dit veld en werkt vanuit dit bronbewustzijn met de verschillende thema’s. In de eerst jaren was deze informatie direct verbonden met onze 13 chakra’s. Daarna met afzonderlijke thema’s.

Zij schrijft over iedere frequentie de essentie op. Zo ontstaat een universele tekst die in combinatie met nog andere energie uit bv het dolfijnbewustzijn en/of Ierse zee worden gebruikt voor de samenstelling van de frequenties.

De Frequenties zijn specifiek gericht op het activeren van onze Aquariusblauwdruk.

Projectgroep

Alle moeder-frequenties zijn inmiddels geproved. Net als binnen de homeopathie is het mogelijk om deze frequenties te proven. Een methode om ‘onafhankelijk’ de informatie van de frequentie te onderzoeken. Sinds 2013 is een projectgroep samengesteld van een een Integraal therapeut en een Homeopathisch arts en Dionne zelf om de middelen te onderzoeken. Mede dankzij deze projectgroep wordt het steeds helderder hoe frequenties werken en specifiek deze AquariusFrequenties.

Wet en regelgeving

Alle middelen voldoen aan de eisen van de warenwet. Iedere bestelling wordt dan ook geregistreerd.

Bestellen

Voorlopig zijn de frequentie remedies niet te bestellen.

Bestellen

Dionne Hogen
Therapeut

Contact opnemen

Agenda  

 

Meer informatie

Neem contact op met Dionne

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik reageer vaak binnen 24 uur.