06 28 88 64 73 info@dionnehogen.nl
Selecteer een pagina

Over Dionne

Het leven vraagt geleefd te worden, met alles erop en eraan. Dat betekent voor mij de focus naar binnen en naar buiten.  Altijd nieuwsgierig naar de waarheid en de puurheid in alles. In mezelf en de ander, de wereld en het leven zelf.

Vanuit mijn visie met als basis nieuwsgierigheid, waarheid en puurheid voel ik me thuis. Dan stroomt het en voel ik liefde.

Opgeleid als HBO Verpleegkundige met een stap naar de politicologie werd ik al snel manager in de zorg. Ik schoolde mij in Organisatie Beleid en Management en op vele gebieden was ik overtuigd van ‘het goede en de weg er naartoe’. Projecten die zorgden voor ware zorg, verbinding, samenwerken, interactie en continuïteit van zorg lagen me aan mijn hart. En ieder team wat ik aanstuurde bracht een prachtige spiegel voor mezelf met zich mee.

Sinds 2000 kwam mijn leven in een versnelling. Geraakt door de school van Sonia Bos is nog steeds het 13 chakra systeem het format waarlangs ik onder andere werk.

Mijn persoonlijke groei en bewustwording kregen een extra impuls door de Dolphinheartschool uit de VS en mijn Systemisch werk opleiding. Vooral het systemische werk gaf handen en voeten aan alles wat ik hoorde, voelde en zag. Een bron van herkenning. Vanaf begin 2016 maakte ik kennis met de Ridhwan school en sinds 2019 heb ik mij daaraan verbonden. De teachings en essentie van zelfonderzoek en het toepassen hiervan door middel van Inquiry geven mij een belangrijke basis door de verbinding van het spiritueel, psychologisch perspectief en het leven zelf. In 2019 heb ik mij verder verdiept in de relatie therapie. Ik deed in Gent  de uitgebreide opleiding Integrale relatietherapie en ik ben inmiddels ook EFT relatietherapeut.

In 2013 werd ik van mijn fiets gereden. Ik moest daarna stevig revalideren. Het heeft uiteindelijk mijn hele leven veranderd. Ik leerde mezelf helen en mijn oorspronkelijke koers bepalen. Inclusief een duidelijke stap om veranderingen in mijn praktijk tot Energetisch systemische therapie door te voeren. De door mij ontwikkelde AquariusFrequentie- methode in de wereld te brengen en relatie-therapie formeel toe te voegen.

Ik voel me rijk en dankbaar met al deze ontwikkelingen .

En ik weet dat mijn reis nog lang niet is afgelopen. Het verlangen om de wereld in te gaan, te proeven en te ontdekken blijft.

Ik nodig je uit om in liefde samen te reizen!

Dionne Hogen
Therapeut

Contact opnemen

Agenda  

 

Meer informatie

Neem contact op met Dionne

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik reageer vaak binnen 24 uur.