06 28 88 64 73 info@dionnehogen.nl

Over Dionne

Mijn ontdekkingsreis is tot nu toe vooral een hele innerlijke geweest. Altijd op zoek naar de waarheid en de puurheid in mezelf en de ander.

Vanuit mijn visie met als basis waarheid en puurheid voel ik me thuis. Dan stroomt het en voel ik liefde.

Opgeleid als HBO Verpleegkundige met een stap naar de politicologie werd ik al snel manager in de zorg. Op vele gebieden was ik overtuigd van ‘het goede en de weg er naartoe’. Projecten die zorgden voor ware zorg, verbinding, interactie en continuïteit van zorg lagen me aan mijn hart. En ieder team wat ik mocht aansturen bracht een prachtige spiegel voor mezelf met zich mee.

Sinds 2000 kwam mijn innerlijke ontdekkingsreis in een versnelling. Geraakt door de school van Sonia Bos is nog steeds het 13 chakra systeem het format waarlangs ik werk.

Mijn persoonlijke groei en bewustwording kregen een extra impuls door de Dolphinheartschool uit de VS en mijn Systemisch werk opleiding. Vooral het systemische werk gaf handen en voeten aan alles wat ik hoorde, voelde en zag. Een bron van herkenning. Vanaf begin 2016 maakte ik intens kennis met de Ridhwan school en sinds 2019 heb ik mij daaraan verbonden. De teachings en essentie van zelfonderzoek en het toepassen hiervan door middel van Inquiry geven mij een belangrijke basis door de verbinding van het spiritueel en psychologisch perspectief.   

In 2013 werd ik van mijn fiets gereden. Ik moest daarna stevig revalideren. Het heeft uiteindelijk mijn hele leven veranderd. Ik leerde mezelf helen en mijn oorspronkelijke koers bepalen. Inclusief een duidelijke stap om de verandering in mijn praktijk tot Energetisch systemische therapie door te voeren. En de door mij ontwikkelde AquariusFrequenties en methode in de wereld te brengen.

De relatie met mijn toenmalige partner is beëindigd. Verdrietig en liefdevol tegelijkertijd. Ik geniet volop van mijn twee kinderen. En het leven lacht me toe. Met vallen en opstaan.

Tot op de dag van vandaag voel ik daarover dankbaarheid.

De AquariusFrequentie methode geeft me vleugels en inspirerende kracht wat ik met liefde aanwend in mijn consulten.

En ik weet dat mijn reis nog lang niet is afgelopen. Het verlangen om nog meer de wereld in te gaan en te ontdekken blijft.

Ik nodig je met liefde uit met me mee te reizen!

Dionne Hogen
Therapeut

Contact opnemen

Agenda

 AquariusFrequentie therapie lesdagen voor therapeuten 

Basistraining Werken met Aquariusfrequenties   6 november

2020  

 

Meer informatie

Neem contact op met Dionne

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik reageer vaak binnen 24 uur.